Mahé

Mahé er den største øya i Seychellene med en lengde på 28 km og bredde på 8km. Mahé har også den eneste internasjonale flyplassen i Seychellene, hvilket gjør at enhver reise til Seychellene begynner og slutter på denne vakre øya.

90% av Seychellenes befolkning bor på Mahé som er det økonomiske og kulturelle sentrum for Seychellene. Her får du også forbindelse videre til de andre øyene i den indre øygruppen via fly eller ferge. Men det er ikke nødvendig å forlate Mahé for å oppleve kritthvite strender og turkisblått hav. Mahé har også flere usedvanlig vakre badestrender.

Mahé, Seychellene

På Mahé finner du også et planteliv som er unikt, med flere planter som man ikke finner noe annet sted i verden, noe som kan utforskes i det vakre innlandet og spesielt i nasjonalparken.

Blandt de mest populære aktivitetene på øya rangerer naturligvis vannsportaktiviteter høyt. Fra Mahé kan man chartre en båt, gå på en dykkeekskursjon eller fisketur, stå på vannski, seilbrett, seile og mye mer. Øya har også et natteliv, med flere nattklubber, casinoer og restauranter tilgjengelig for de som vil kombinere paradis med en urban livsstil.

Mahé har et stort utvalg av overnattingsmuligheter over hele øya. De som ønsker litt uteliv bør vurdere områder i nærheten av hovedstaden Victoria. I den sydlige delen vil man finne flere flotte overnattingssteder i tillegg til luksuriøse resorts.

Tips om innhold

Er det noe du savner på sidene våre? Har du gode tips?
Send oss en e-post her: